Kinderen

Voor onze jongste leden zijn de volgende lessen opgenomen in ons lesaanbod

Ouder & Kind gymnastiek

Klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en rollen… dit zijn de ingrediënten van Ouder en Kind gym bij de Kracht & Vlugheid.

Speciaal voor de allerkleinsten geven wij ouder- en kindgymlessen.  Voor peuters vanaf de leeftijd dat ze kunnen lopen tot kleuters van vier jaar samen met een ouder, opa, oma of oppas, bieden wij deze lessen aan op Zaterdagochtend in de gymzaal aan de kloosterstraat. De lessen duren 1 uur  (van 10.00 uur tot 11.00 uur) en de enthousiaste leidster weet daar elke week weer een gezellige en leerzame les van te maken.

Kom gerust een keertje kijken en draai een proefles mee.


Kleutergym

Voor kleuters is het goed om te bewegen. Het zorgt voor een goede motorische ontwikkeling. De kleuters leren daarnaast samen te spelen en te bewegen in een ontspannen sfeer. Het ontwikkelen van de motoriek bij jonge kinderen is enorm belangrijk. Niet alleen vanwege het fysieke, maar ook het sociale aspect.


Gym

Wie wil er nou niet de nieuwe Epke Zonderland of Sanne Wevers worden? Bij ons leer je een radslag, een handstand, leuke kunstjes op balk of op de brug. Kom een keer kijken en doe gezellig mee!


Springgroep

De springgroep is een recreatief lesuur voor jongens en meiden. Alle vormen van springen komen hier aan bod. We maken gebruik van de grote trampoline, dubbele minitramp, minitramp, tumblingbaan, kast, pegasus, plankoline en lange mat.
Veel afwisseling dus!

Zit jij in één van de groepen 1 t/m 5 van de basisschool? Dan ben je welkom op vrijdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur. Zit jij in groep 6 of 7 van de basisschool? Dan mag je langs komen van 17.30 uur tot 18.30 uur.

Zit je in groep 8, of al op de middelbare school? Dan is de vrijdagavond van 18.30 – 19.30 uur voor jou gereserveerd.


Kidsdance

Tijdens een kidsdance les wordt er gedanst op verschillende soorten vrolijke muziek, doen we (dans)spelletjes en verkennen we de wereld door te onderzoeken waar de muziek of de dans die geleerd wordt vandaan komt. Kinderen die structureel meedoen aan de kidsdance lessen ontwikkelen een gezonde leefstijl door fit zijn met plezier te combineren. De kinderen werken tijdens de les op een speelse manier aan belangrijke eigenschappen als leiding nemen, respect hebben voor elkaar, creativiteit, samenwerken, coördinatie, geheugen, balans en zelfbewustzijn. Kortom een vrolijke, leerzame en gezellige les die perfect is voor uw kind en zijn of haar vriend(innet)jes.