Kracht en Vlugheid in de prijzen tijdens wedstrijd in Enschede

Op zaterdag 13 juni vertrokken er 8 meiden uit Brummen en Eerbeek naar Enschede voor de toestelkampioenschappen. Tijdens de wedstrijd mogen de meisjes zelf kiezen welk toestel ze turnen.
De Brummense/Eerbeekse groep ging met 2 medailles naar huis.
Dione Valkenburg en Silke wils werden beide 3de op sprong. Helaas vielen de andere meisjes net buiten de prijzen. Voor Dione Valkenburg , Nadine Baakman ,Lorenne Berends en Silke Wils was dit hun laatste wedstrijd in de turnsport. Ik wil ze graag bedanken voor de leuke en gezellige tijd.

Het turnseizoen  zit er weer op voor de meisjes van K&V Eerbeek. In totaal hebben ze toch maar even 12 medailles mee naar Eerbeek genomen. In augustus beginnen we weer met de training en worden de meisjes weer wedstrijd klaar getraind.

[av_image src=’http://www.krachtenvlugheid.eu/wp-content/uploads/2015/06/krant-foto-2.jpg’ attachment=’23537′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’top-to-bottom’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]